Miljöpolicy

Med en växande storstadspopulation ser vi hur människor hamnar långt ifrån det som växer till mat och de som odlar och föder upp. Vi vill vara en länk mellan staden och landet. Ett sätt att komma nära, känna och smaka på vad naturen har att erbjuda. Vi handlar från lokala företag för att minska transporterna och öka den lokala affärsverksamheten. I en lokal miljö förstår vi att infrastrukturen inte byggs av sig själv utan invånare eller företag som finansierar den.

Vi använder oss av miljömärkta produkter så långt det är möjligt och vi certifierar vår odling med KRAV. Vår musteriverksamhet är också KRAVmärkt och vi kan leverera must till vår lokala konsument från svenska KRAVmärkta äpplen.

För att spara på resurserna jobbar vi kontinuerligt med vatten, värme, förädlingskedjan och paketeringen. Vi är anslutna till TMR förpackningsinsamling för att de förpackningar vi använder ska kunna återvinnas i ett kretslopp.

Hjälp oss att hjälpa planeten. Kom hit med dina äpplen och gör din egen särskilda äppelmust att ha på bordet när vintern ger lugn i tillvaron. Låt dina ungdomar i skolan, idrottsföreningen samla äpplen från villaträdgårdar och komma hit med så gör vi härlig dryck av dem. Sedan kan ungdomarna sälja nyttig och lokal must till nära och kära, får pengar i lagkassan, klasskassan och kan göra drömresan, eller cupen. Du får njuta av lokal must, nyttig och kolesterolsänkande, god och långlivad…

Låt inte äpplena ruttna i din trädgård! Det är näring och god dryck!
EU Organic
KRAV
© 2019 Köpings Musteri AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious
20 år eller äldre?

Vår webbplats visar information om alkoholhaltiga drycker. För att fortsätta måste du vara 20 år eller äldre.