Vin- och ciderprovning i köping.
Click the video for a quick look at what we do and book Your tasting experience Read more
köpings musteri
“ Vi är nominerade till Stora turismpriset!”
Stora skor att fylla för ett litet företag! Vi är mycket ödmjuka inför den nationella konkurrensen. Den 3/12 avgörs vilket företag i Sverige som får den stora äran att koras som vinnare.
Vi kommer såklart vara på galan på Münchenbryggeriet i Stockholm!
köpings musteri
“ Vår egen Bergs Lorange..”
Vinnare i Must SM och korad Sveriges bästa ekologiska sortrena must
Vinnare i SM i mathantverk och Bäst i klassen av alla muster och juicer.
Bergs Lorange är ett äpple som är framkorsat av Cox Orange och Lobo. Otrolig must verkligen. Djup smak med välbalanserad syra.
Eller för att kvotera juryn på Must SM: ” WOW!”
Alla muster är underbara på sitt vis och vi har inte på långa vägar möjlighet att tävla med alla. Kom och prova får du se vilka du gillar bäst!
köpings musteri
Organic juice and cider mill with our own orchards
Lena Ryberg eriCsson
Founder and CEO
Köpings Musteri
Köpings Musteri startade 2015 och erbjuder idag dryckesprovning, event, mustning av egna äpplen, gårdsbutik, café och många trevliga aktiviteter och upplevelser för besökare året om. All vår frukt och våra bär blir dryck som sedan når restauranger i stora delar av landet.
Gården har tusentals äppelträd och vi fokuserar dagligen på att skapa högkvalitativa produkter med lokalt odlade råvaror där vårt hantverk genomsyrar verksamheten. Cider- och vinprovning är mycket populärt!
We are looking forward to your visit!
Current events on the farm
Köpings Musteri is a social meeting point for everything and everyone with interest in local and organic food and drink. Our activities vary to suit all ages
What our visitors say...
Explore Köpings Musteri
Köpings Musteri is a social meeting point for everything and everyone with interest in local and organic food and drink. Our activities vary to suit all ages
Beverages made on Köpings Must och Cider
All our fruit and berries become drinks that then reach restaurants in large parts of the country. Our trees are like vines because from part of the must we ferment an apple wine which is traditionally called cider. Our cider is a traditional Swedish cider with fruit from our own cultivation, natural yeast and made from 100% must. Our cider categories are
Young cider – a tart fresh and fruity cider. Vinous cider - natural wine-like, elegant and fresh. Tannic cider – harder, deeper and riper. Barrel-aged cider with secondary notes of vanilla, smoke, the wood from the barrel or the drink that was in the barrel before. We mainly work with dry cider, which is wonderful with cheeses, seafood and charcuterie, among other things
With great pride, we offer tastings of the Västmanland terroir, mineral tones, light saltiness, fruitiness and ripening from many hours of sunshine. All baked into both our non-alcoholic drinks and our alcoholic drinks.
Do you wnat to know more about our manufacturing process?
We want to take care of the Swedish produce and especially the apple, which is such a fantastic, mythical fruit attributed with wonderful properties. We make all our fruit and berries into drinks that then reach restaurants in large parts of the country
Follow us on social media
Follow us on Instagram, we update regularly with news and offers. Have look below on the latest from the farm!
Nedan kan du se en inblick från det senaste på gården och musteriet.