Gårdsbutiken

Gårdsbutiken

Välkommen in till en obemannad Gårdsbutik öppen kl 9-20 alla vardagar och mellan

10 och 18 alla helgdagar!

Här kan du hitta exklusiva alkoholfria alternativ till hela dryckesmenyn!

Must med fyllig tydlig syra och skaltoner för en smakrik middag eller en välbalanserad blommig must att ackompanjera en lättare lunch eller som sällskapsdryck. Undrar du över något? Ring oss! Telefonnumret står i butiken.

Vi har även bland annat alkoholfri öl från ett par bryggerier i Västerås, kaffe och te från Björklunds rosteri och kryddor från Änga Gård bland mustflaskorna.

Kika in på våra drycker för att se vad vi har i sortimentet!

Man kan även beställa produkter på hemsidan, då plockar vi ihop dina flaskor och ställer fram dem i butiken för dig att bara hämta upp. På hemsidan finns mer eller mindre hela sortimentet att välja från, på hyllorna i butiken står alltid ett antal olika sorter men inte alla. Är du ute efter specifika sorter är det säkrast att beställa från hemsidan eller ringa oss innan. 

Vill du ha hjälp så finns våra telefonnummer på dörren. Ring så kommer vi dit eller hjälper dig över telefon. Man betalar med swish, önskar ni betala med kort eller kontant går det också bra – ring oss så kommer vi och hjälper dig!

Du vet att du kan boka in en cider och mustprovning i Vagnslidret på fasta datum varje månad eller när du själv har tid och möjlighet?