2014 beslutade vi som äger en liten KRAV-certifierad gård på 30 ha i Rasgärde by i Munktorp, Köping att satsa på grödor som blir råvara till dryck. Äpplen till must och cider är nu en betydande del av skörden i stället för bara spannmål och vall. Att ta vara på de unika äppelsorternas individuella smak som KRAV-certifierad dryck har blivit vår specialitet. Sedan 2014 har vi planerat och förvärvat fruktodlingar som idag uppgår till 10 ha.  

Företaget Köpings Musteri AB drivs av ett sammansvetsat team med stort intresse för växtodling som består av Lena Ryberg-Ericsson, Anders Ericsson och deras barn Johanna och Benjamin. Utöver familjen jobbar Vinter Karlsson och Andreas Snellman.  Anders jobbar till vardags på Hushållningssällskapet  Lena är VD för Köpings Musteri AB

Läs gärna mer om vår miljöpolicy här.
Anders Ericsson, bor i Rasgärde i Munktorp och är gift med Lena Ryberg-Ericsson. Tillsammans har de två barn. De flyttade de till Anders föräldragård på 35 hektar 2003. Omläggningen till KRAV-odling hade påbörjat redan innan generationsskiftet. Anders jobbar till vardags på Hushållningssällskapet
Lena Ryberg-Ericsson är egen företagare och är VD för Köpings Musteri AB. Hon jobbar även som konsult som projektledare och med skötsel av gården. Tillsammans har Anders och Lena planterat 150 äppelträd på den gemensamma gården i Rasgärde. Och mer kommer det att bli
© 2018 Köpings Musteri AB — Webbplats All Inclusive™ från Weblicious